Over ons

Schipholservicenu.nl is een initiatief van Flevoland Personenvervoer en Van Slooten Personenvervoer.


Als allround personenvervoerders maken zij samen deel uit van Van Slooten Taxi- en Transport bv. Deze is statutair gevestigd op Urk en heeft vestiging op Urk aan Het Spijk 19 | 8321 WT en aan de Wartelstraat 1 te Lelystad | 8223EH.

We hebben een uitgebreid vervoersgebied en met vestigingen in diverse plaatsen zijn we hét regionale personenvervoersbedrijf bij uitstek. Uw vertrouwde partner voor zowel particulier als zakelijk vervoer. Altijd bij u in de buurt.

Er is altijd een pasklaar antwoord op elke vervoersvraag. We beschikken over vakbekwame en servicegerichte medewerkers met extra aandacht voor u als klant en we hebben voor u de beschikking over royale, comfortabele en bovendien bedrijfszekere personenwagens, minibussen en rolstoelbussen, die voorzien zijn van de modernste technieken op het gebied van veiligheid, maar ook op het gebied van spraak- en datacommunicatie.

Veilig en comfortabel en betrouwbaar vervoer, verpakt in een uitstekende service

Wij zijn in het bezit van het TX-Keur, het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor het taxivervoer. Het keurmerk staat voor vakkundige chauffeurs en eerlijk en comfortabel taxivervoer. U kunt als consument en opdrachtgever van taxivervoer dus een bewuste keuze maken voor kwaliteit.

De reiziger mag van ons een klantvriendelijke en professionele chauffeur verwachten. Aanbellen, helpen met in- en uitstappen, helpen met bagage, etc. Onze chauffeurs hebben een uitstekende werkhouding, zijn vriendelijk en altijd aanspreekbaar. Ze weten op een juiste wijze afstand te houden. De chauffeurs zijn woonachtig in het vervoersgebied en hebben kennis van de regio. Ze zijn goed opgeleid en hebben oog voor het soort vervoer van de doelgroep. We zijn altijd bereid te investeren in opleidingen die boven de door de opdrachtgever gestelde eisen uitgaan. Wij zien dat als extra service die kwaliteit verhogend werkt. De chauffeur maakt het vervoer voor de reiziger zo aangenaam mogelijk.

U zit dus uitstekend bij Van Slooten!
WagenparkTaxi naar Schiphol of Lelystad Airport. Taxi vanuit Urk, NOP, Noord Oost Polder, Emmeloord, Nagele, Marknesse, Luttelgeest, Espel, Bant, Rutten, Tollebeek, Biddinghuizen, Dronten, Swifterbant. De beste prijs bij Schiphol Service Nu. Een samenwerking van Flevolandse bedrijven.