Spelregels

Voor een gestroomlijnde reservering naar Schiphol, Lelystad Airport of een andere luchthaven boekt u de rit minimaal 48 uur van te voren. Veel eerder mag natuurlijk ook. U kunt tegelijkertijd wanneer u dit wenst ook direct de terugrit boeken.

Vermeldt op het aanvraagformulier alle gevraagde gegevens en controleer vluchtgegevens op correcte ingaven.

Onze centrale die belast is met de indeling van de ritten, behoudt zich het recht voor om het vervoer van meerdere passagiers te combineren. Combinatie geschiedt niet wanneer u hebt gekozen voor privé-vervoer.

Natuurlijk vervoeren wij ook uw bagage. Het aantal stuks bagage is gelimiteerd aan het aantal wat u kosteloos mag meenemen tijdens uw vlucht. Het meenemen van extra bagage is mogelijk, maar alleen als dit vooraf is aangemeld. Wanneer nodig wordt hiervoor een extra zitplaats in rekening gebracht. Ski’s kunnen tegen betaling van een extra zitplaats worden meegenomen. Per extra zitplaats maximaal 2 paar ski’s. Helaas kunnen wij geen surfplanken, fietsen of andere soortgelijke bagage vervoeren. Voor het zoekraken of schade aan uw bagage zijn wij niet aansprakelijk.

Na het invullen en registeren van uw gegevens ontvangt u van ons een bevestiging.
Het verschuldigde bedrag kunt u bij boeking direct on-line via Ideal betalen. Als de eerste reisdatum over minimaal 7 dagen is kunt u ook betalen via een eenmalig afgegeven incassoopdracht. U kunt het verschuldigde bedrag ook zelf overmaken op bankrekening  NL09 ABNA 0818 8624 67 t.n.v. Van Slooten Taxi- en Transport bv o.v.v. uw naam en vertrekdatum. Mocht uw betaling 48 uur voor vertrek nog niet binnen zijn, wordt uw reservering automatisch geannuleerd. Uiterlijk één dag van te voren wordt de exacte vertrektijd aan u doorgegeven.

Bij een geboekte terugrit vragen wij u bij aankomst op de luchthaven met ons contact op te nemen zodat wij de precieze afhaaltijd met u kunnen afstemmen. Natuurlijk kunt u ook al bellen wanneer u vlucht vertrekt vanaf uw vakantie(verblijf)adres.
In het geval dat u vlucht is vertraagd, dient u dit via het servicenummer 088-1616150 te melden. Dit voorkomt onnodige wachttijden en eventuele extra kosten. Als u niet hebt gekozen voor een prive-taxi kan het zijn dat door combinaties de wachttijd met maximaal 1 uur wordt verlengt.

Het is niet mogelijk ons aansprakelijk te stellen voor vertragingen die tot gevolg hebben, dat uw vlucht wordt gemist. U kunt er echter van verzekerd zijn dat wij alles in het werk zullen stellen om dit te voorkomen.

Bij annulering bent u annuleringskosten verschuldigd. Tot 48 uur voor vertrek ontvangt u van ons het betaalde bedrag onder aftrek van 10% kosten retour.Schipholservicenu.nl .......uw schakel tussen huis en vlucht.

Boeken voor een Schipholtaxi, taxi naar Lelystad Airport of andere luchthaven